Mercur Kontorstjänst i Norr AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Mercur Kontorstjänst i Norr AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Mercur Kontorstjänst i Norr AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Mercur Kontorstjänst i Norr AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556568-5988.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-211159 alternativt besöka eller skicka post till Mercur Kontorstjänst i Norr AB på följande adress Källbog. 6, 941 63, Piteå.

Mercur Kontorstjänst i Norr AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Mercur Kontorstjänst i Norr AB så sitter följande personer i styrelsen: Eriksson, Johan Erik Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Risberg, Lena Katarina som är född 1973 och har titeln Suppleant , Segerstedt, Kristina Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och försäljning av kontorsmaskiner och kontorsmöbler samt därmed förenlig verksamhet.