BRB Kross Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och BRB Kross Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och BRB Kross Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BRB Kross Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BRB Kross Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-29. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som BRB Kross Aktiebolag ska trivas.

BRB Kross Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva krossningsarbete med sten och betong och liknande material samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRB Kross Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är BRB Kross Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med BRB Kross Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-34229.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med BRB Kross Aktiebolag är Bergström, Leif Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Leif Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

BRB Kross Aktiebolag har 556568-4890 som sitt organisationsnummer.