Rörcentrum Invest i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556568-0559 är organisationsnummer för verksamheten Rörcentrum Invest i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörcentrum Invest i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Rörcentrum Invest i Piteå AB finns i.

Rörcentrum Invest i Piteå AB har varit registrerat sedan 1999-04-26 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörcentrum Invest i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rörcentrum Invest i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörcentrum Invest i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rörcentrum Invest i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-66690 eller genom brev på följande adress:
Batterig. 6, 941 47, Piteå

Bolaget skall direkt eller genom innehav av aktier utföra VVS-installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörcentrum Invest i Piteå AB och det är Marklund, Kjell Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Per Tommy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Hans Roger som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,