Vetduvad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556565-3556 är organisationsnummer för bolaget Vetduvad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vetduvad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Vetduvad Aktiebolag finns i.

Vetduvad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-02-03 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vetduvad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Vetduvad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vetduvad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vetduvad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-230412 eller genom brev på följande adress:
Blåbärsstigen 29, 941 41, Piteå

Bolaget skall bedriva utredningar, undersökningar och konsultation gentemot offentlig förvaltning och privat näringsliv med inriktning mot lokal och regional utveckling och tonvikt på utbildningsområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget har också till föremål för sin verksamhet at bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av fordon och komponenter till fordon och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vetduvad Aktiebolag och det är Hurtig, Bengt Valter som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig, Karl Jonas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,