Piteå Golv o Tak Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Golv o Tak Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Piteå Golv o Tak Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Sven Rickard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Lennart Lars-Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gertrud Maria Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Karin Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Piteå Golv o Tak Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Piteå Golv o Tak Aktiebolag på telefon 0911-17030.

Bolaget skall utföra golv-, tak- och byggnadsentreprenader, liksom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Piteå Golv o Tak Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Piteå Golv o Tak Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Piteå Golv o Tak Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Piteå Golv o Tak Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Piteå Golv o Tak Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Lennart Lars-Gunnar -Johansson, Sven Rickard

Piteå Golv o Tak Aktiebolag har 556564-8721 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.