Pelator VVS Projektering AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Pelator VVS Projektering AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Pelator VVS Projektering AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Pelator VVS Projektering AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556562-1157.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-10696 alternativt besöka eller skicka post till Pelator VVS Projektering AB på följande adress Furunäsv. 105, 941 52, Piteå.

Pelator VVS Projektering AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Pelator VVS Projektering AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bergstedt, Lars Olov som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra obligatoriska ventilationskontroller, entreprenad- och miljöbesiktningar, konsultuppdrag och projekteringar inom VVS-branschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.