Hit It Games AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Hit It Games AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Hit It Games AB är ett av dem. Statusen för Hit It Games AB är att Bolaget är aktivt.

Hit It Games AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-08-21. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Hit It Games AB ska trivas.

Hit It Games AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer, TV-spel med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hit It Games AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hit It Games AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Hit It Games AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hit It Games AB är Hedqvist, Lars Henning Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedqvist, Anne Wiktoria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Hit It Games AB har 556559-0964 som sitt organisationsnummer.