Gnistviken AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Gnistviken AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Gnistviken AB är ett av dem. Statusen för Gnistviken AB är att Bolaget är aktivt.

Gnistviken AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-12. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gnistviken AB ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, handel med livsmedel, handel med skog och timmerprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gnistviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Gnistviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Gnistviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gnistviken AB är Lind, Karl Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Gnistviken AB har 556557-0248 som sitt organisationsnummer.