Piteå Bränsle & Teknik AB

Norrbottens län

Information

Piteå Bränsle & Teknik AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Piteå Bränsle & Teknik AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Piteå Bränsle & Teknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Piteå Bränsle & Teknik AB har haft sedan 1998-01-01. Piteå Bränsle & Teknik AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Piteå Bränsle & Teknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarv. 27, 943 36, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-66760.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Piteå Bränsle & Teknik AB Privat, ej börsnoterat.

Piteå Bränsle & Teknik AB har idag 556555-7203 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Piteå Bränsle & Teknik AB

Bolaget skall bedriva affärer med bränsle och transporter samt uthyrning av maskiner och fastigheter.

I Piteå Bränsle & Teknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersen, Karl Tomas som är född 1961 och har titeln VD, Andersen, Karl Tomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Karl Peter Niklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersen, Annika Helén som är född 1989 och har titeln Suppleant, Andersen, Karl Tommy som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lundström, Olov Jan-Erik som är född 1946 och har titeln RevisorBureå Revision & Ekonomitjänst AB som är född och har titeln Revisor, .