BD Bygg AB

Norrbottens län

Information

556553-3956 är organisationsnummer för verksamheten BD Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BD Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som BD Bygg AB finns i.

BD Bygg AB har varit registrerat sedan 1998-03-05 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BD Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

BD Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BD Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bengt Erik -Larsson, Bengt Sture -Larsson, Kjell Stefan -Lundberg, Björn Staffan

Vill ni komma i kontakt med BD Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-14030 eller genom brev på följande adress:
Ampereg. 17, 941 47, Piteå

Bolaget skall bedriva husbyggnadsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BD Bygg AB och det är Larsson, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln VD, Larsson, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Björn Staffan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Lars Tage som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,