Step in Sweden AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva friskvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Step in Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Step in Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1998-02-27 så skapades Step in Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel Step in Sweden AB har haft det sedan 1998-01-01.

Step in Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-0226 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Step in Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Step in Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0911-68755 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Step in Sweden AB är Eriksson, Anders Harald som är född 1955 och har titeln VD, Eriksson, Anders Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannberg, Leif Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Kent Roger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .