R Lundmans Bygg AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R Lundmans Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är R Lundmans Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1998-01-28 så skapades R Lundmans Bygg AB och företaget är har F-skattsedel R Lundmans Bygg AB har haft det sedan 1998-01-01.

R Lundmans Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556552-2736 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är R Lundmans Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med R Lundmans Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0911-30866 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom R Lundmans Bygg AB är Lundman, Bengt Rickard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Inger Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .