Bygg o Maskin i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556552-2686 är organisationsnummer för företaget Bygg o Maskin i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg o Maskin i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Bygg o Maskin i Piteå AB finns i.

Bygg o Maskin i Piteå AB har varit registrerat sedan 1998-01-27 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg o Maskin i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bygg o Maskin i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg o Maskin i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bygg o Maskin i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-230101 eller genom brev på följande adress:
Parkg. 6 B, 941 37, Piteå

Bolaget skall bedriva husbyggnads- och maskinentreprenader, samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg o Maskin i Piteå AB och det är Forsman, Lars Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Aghed, Peter Lars-Olof som är född 1974 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,