Grantiljan Förvaltning AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Grantiljan Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar Grantiljan Förvaltning AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Grantiljan Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1997-11-19 så har Grantiljan Förvaltning AB varit registrerat. Idag är Grantiljan Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Grantiljan Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Olof Palmes g. 23, 111 22, Stockholm. Vi ni istället prata med Grantiljan Förvaltning AB så kan ni göra det på .

Bolagets verksamhet ska vara att äga, förvalta och handla med aktier och värdepapper, äga och förvalta fastigheter i Sverige och utlandet samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundberg, Karl Marcus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundberg, Adina Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eric Samuel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Grantiljan Förvaltning AB har 556549-0447 som sitt organisationsnummer.