Wibax Energy AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Wibax Energy AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wibax Energy AB är ett av dem. Statusen för Wibax Energy AB är att Bolaget är aktivt.

Wibax Energy AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wibax Energy AB ska trivas.

Wibax Energy AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter inom energi- sektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wibax Energy AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Wibax Energy AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Wibax Energy AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-250201.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Wibax Energy AB är Viklund, Bo Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Hans Thomas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Viklund, Bo Jonas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Wibax Energy AB har 556547-9705 som sitt organisationsnummer.