Ulla Filipsson Revision AB

Norrbottens län

Information

Ulla Filipsson Revision AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Ulla Filipsson Revision AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergdal, Fritz Sverker som är född 1946 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Patrik Johan Karl som är född 1965 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulla Filipsson Revision AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ulla Filipsson Revision AB på telefon 0911-14457.

Bolaget skall bedriva revisionsbyrårörelse och därmed förenlig verksamhet. Bolaget får inte utöva annan verksamhet än sådan, som är förenlig med godkänd eller auktoriserad revisors yrkes- utövning.

Idag är Ulla Filipsson Revision AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulla Filipsson Revision AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ulla Filipsson Revision AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ulla Filipsson Revision AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulla Filipsson Revision AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ulla Filipsson Revision AB har 556544-7868 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.