Idépoolen i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Idépoolen i Piteå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Idépoolen i Piteå Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Idépoolen i Piteå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Idépoolen i Piteå Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1997-07-10. Men sedan 1997-01-01 så har Idépoolen i Piteå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Batterig. 3, 941 47, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Idépoolen i Piteå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-221190.

Piteå arbetar för att bolag som Idépoolen i Piteå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Idépoolen i Piteå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget ska direkt eller genom ägande av aktier bedriva grossistförsäljning och marknadsföring inom elektronik, konfektion och reklambranschen, ekonomisk konsultverksamhet och handel med värdepapper, utveckla och tillverka utrymnings-, varningsskyltar, reklamskyltar och banderoller, konsult- och utbildningsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Idépoolen i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Idépoolen i Piteå Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Sten Sture som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Per Sture som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström Pettersson, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Idépoolen i Piteå Aktiebolag är 556544-1408.