Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil)

Norrbottens län

Information

556542-0618 är organisationsnummer för företaget Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) finns i.

Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) har varit registrerat sedan 1997-05-21 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det på telefon genom 0911-200780 eller genom brev på följande adress:
Håkingev., 945 91, Norrfjärden

Bolaget skall bedriva detaljhandel med drivmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kristers Bensin Aktiebolag (Statoil) och det är Johansson, Rolf Krister som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maj-Lis Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,