Pite Havsbad AB

Norrbottens län

Information

556541-2516 är organisationsnummer för verksamheten Pite Havsbad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pite Havsbad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Pite Havsbad AB finns i.

Pite Havsbad AB har varit registrerat sedan 1997-04-10 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pite Havsbad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Pite Havsbad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pite Havsbad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmquist, Johan Hilding -Sjölund, John Robert

Vill ni komma i kontakt med Pite Havsbad AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-32700 eller genom brev på följande adress:
Pitsund, 944 91, Hortlax

Bolaget ska bedriva hotell- & restaurangverksamhet samt konferensverksamhet, ävensom bedriva marknadsföring inom turistnäringen främst inriktad på turism i Svenska Lappland samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pite Havsbad AB och det är Sjölund, John Robert som är född 1971 och har titeln VD, Sjölund, John Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Johan Hilding som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölund, Ulla Yvonne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Brodén, Bo Ulf som är född 1957 och har titeln Revisor, Niska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,