Telemäklarna i Sverige AB

Norrbottens län

Information

Telemäklarna i Sverige AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Telemäklarna i Sverige AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Telemäklarna i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Telemäklarna i Sverige AB har haft sedan 1997-01-01. Telemäklarna i Sverige AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Telemäklarna i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsg. 24, 941 31, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-221010.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Telemäklarna i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Telemäklarna i Sverige AB har idag 556540-4836 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Telemäklarna i Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning av telesystem, teletjänster, elektronik samt därmed förenlig verksamhet.

I Telemäklarna i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln VD, Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Jan Christer som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .