Siverts Snickerifabrik AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av specialsnickerier till byggindustrin, affärs-, hotell- och heminredningar samt byggreparationer med därtill hörande konsultverksamhet och byggledning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Siverts Snickerifabrik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Siverts Snickerifabrik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1997-03-21 så skapades Siverts Snickerifabrik AB och företaget är har F-skattsedel Siverts Snickerifabrik AB har haft det sedan 1997-01-01.

Siverts Snickerifabrik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-3218 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Siverts Snickerifabrik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Siverts Snickerifabrik AB så går det att nå dem via telefon på 0911-230080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, John Bertil Roger -Hansson, Nils Bertil Daniel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Siverts Snickerifabrik AB är Hansson, Nils Bertil Daniel som är född 1979 och har titeln VD, Hansson, Nils Bertil Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Per Thomas Vilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, John Bertil Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .