CONSPICIO Invest AB

Norrbottens län

Information

556539-2601 är organisationsnummer för verksamheten CONSPICIO Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CONSPICIO Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som CONSPICIO Invest AB finns i.

CONSPICIO Invest AB har varit registrerat sedan 1997-02-25 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CONSPICIO Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

CONSPICIO Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CONSPICIO Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CONSPICIO Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-63980 eller genom brev på följande adress:
Hambog. 15, 943 32, Öjebyn

Föremålet för bolagets verksamhet är att skriva artiklar för olika tidskrifter, medverka i filmproduktion, redovisning och bokföring, bokslut, deklarationer, ekonomiska utredningar, äga, utveckla och förvalta dotterbolag samt förvalta fast och lös egendom utföra produktutveckling omfattande konstruktion och design och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CONSPICIO Invest AB och det är Lundbäck, Ingrid Lizzie Ann-Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Anna Terese som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,