EXEL Sports Sweden AB

Norrbottens län

Information

556535-8495 är organisationsnummer för verksamheten EXEL Sports Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EXEL Sports Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som EXEL Sports Sweden AB finns i.

EXEL Sports Sweden AB har varit registrerat sedan 1996-11-12 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EXEL Sports Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

EXEL Sports Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EXEL Sports Sweden AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Vill ni komma i kontakt med EXEL Sports Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-66501 eller genom brev på följande adress:
FURUNÄSVÄGEN 105, 941 52, Piteå

Föremålet för bolagets verksamhet är att producera, köpa, sälja och förmedla produkter och tjänster huvudsakligen avseende fritids- och sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EXEL Sports Sweden AB och det är Silvanto, Ilkka Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsbäck, Christine Helen som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,