EcoElast AB

Norrbottens län

Information

EcoElast AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där EcoElast AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. EcoElast AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. EcoElast AB har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EcoElast AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kabelg. 9, 943 31, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-76660.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är EcoElast AB Privat, ej börsnoterat.

EcoElast AB har idag 556527-3710 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EcoElast AB

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och försäljning av produkter mot lantbruk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I EcoElast AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Paulsson, Per Erik Åke som är född 1949 och har titeln VD, Paulsson, Per Erik Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Ulla Monica som är född 1956 och har titeln Suppleant, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .