KG Försäkringsmäklare i Norr AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter KG Försäkringsmäklare i Norr AB. Det finns flera verksamheter som liknar KG Försäkringsmäklare i Norr AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KG Försäkringsmäklare i Norr AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1995-07-31 så har KG Försäkringsmäklare i Norr AB varit registrerat. Idag är KG Försäkringsmäklare i Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med KG Försäkringsmäklare i Norr AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fläktg. 10, 941 47, Piteå. Vi ni istället prata med KG Försäkringsmäklare i Norr AB så kan ni göra det på 0911-14170.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena företagsekonomi, försäkringar, finansiering och privatekonomi, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Karl Robert som är född 1976 och har titeln VD, Johansson, Karl Robert som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gustaf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Siv Ingegärd som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Karl Gustaf Firman tecknas i förening av -Johansson, Karl Gustaf -Johansson, Karl Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

KG Försäkringsmäklare i Norr AB har 556525-0015 som sitt organisationsnummer.