Regors Konfektion AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Regors Konfektion AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Regors Konfektion AB är ett av dem. Statusen för Regors Konfektion AB är att Bolaget är aktivt.

Regors Konfektion AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Regors Konfektion AB ska trivas.

Regors Konfektion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Regors Konfektion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Regors Konfektion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Regors Konfektion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-200759.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Regors Konfektion AB är Lundqvist, Dan Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Älmeros, Emma Pernilla som är född 1989 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Regors Konfektion AB har 556521-3039 som sitt organisationsnummer.