Öjebyn Maskin & Entreprenad AB

Norrbottens län

Information

Öjebyn Maskin & Entreprenad AB är ett bolag som finns i Piteå. I Öjebyn Maskin & Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hällgren, Sara Ann-Sofie som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällgren, Ivan Johan Mattias som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öjebyn Maskin & Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öjebyn Maskin & Entreprenad AB på telefon 0911-65010.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öjebyn Maskin & Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öjebyn Maskin & Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Öjebyn Maskin & Entreprenad AB innehar ej F-skattsedel och Öjebyn Maskin & Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öjebyn Maskin & Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öjebyn Maskin & Entreprenad AB har 556519-1912 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.