Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1995-07-11 så har Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Garagev. 4, 943 31, Öjebyn. Vi ni istället prata med Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag så kan ni göra det på 0911-92800.

Bolaget skall bedriva byggnadsreparationer och montagearbeten för gruv- och pappersindustri ävensom tillverkning och montering av transportband samt tillverkning av verktyg för snickeribranschen ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Jens Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kenth Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Piteå Rep & Svets Industrigummi Aktiebolag har 556518-5021 som sitt organisationsnummer.