Markströms Entreprenad AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva schakt och transport, täckdikning, kranar- bete inom byggbranschen, försäljning av rör, grus och matjord ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Markströms Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Markströms Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1995-09-18 så skapades Markströms Entreprenad AB och bolaget är har F-skattsedel Markströms Entreprenad AB har haft det sedan 1996-01-01.

Markströms Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556517-3506 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Markströms Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Markströms Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0911-208036 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Markströms Entreprenad AB är Markström, Tage Eskil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Markström, Lars Birger som är född 1939 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .