Alterdalens Fastigheter AB

Norrbottens län

Information

Alterdalens Fastigheter AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Alterdalens Fastigheter AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alterdalens Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Alterdalens Fastigheter AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Alterdalens Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Livarv. 20, 945 92, Altersbruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Alterdalens Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Alterdalens Fastigheter AB har idag 556516-6401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alterdalens Fastigheter AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idk därmed förenlig verksamhet.

I Alterdalens Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Lars Ivar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, May-Britt Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .