AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska

Norrbottens län

Information

AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-08-30. Men sedan 1996-01-01 så har AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ampereg. 14, 941 47, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-12541.

Piteå arbetar för att bolag som AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva bilelektrisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska och det är följande personer, Wink, Axel Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Ann-Britt Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Nya Sandborgs Diesel & Bilelektriska är 556516-0982.