Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center)

Norrbottens län

Information

Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-07-26. Men sedan 1995-01-01 så har Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Källbog. 69, 941 36, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-16005.

Piteå arbetar för att företag som Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade fordon samt leasing- och serviceverksamhet av fordon och idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) och det är följande personer, Burlin, Lars Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burlin, Jan Åke Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Burlin, Lars Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Burlin, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Burlin Motor i Piteå AB (Toyota Center) är 556515-2542.