Granitti Natursten AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med stenprodukter, företrädesvis inom byggsektorn, samt gravvårdar, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Granitti Natursten AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Granitti Natursten AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1995-06-07 så skapades Granitti Natursten AB och verksamheten är har F-skattsedel Granitti Natursten AB har haft det sedan 2008-08-28.

Granitti Natursten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556513-3732 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Granitti Natursten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Granitti Natursten AB så går det att nå dem via telefon på 0911-65075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Granitti Natursten AB är Bryggman, Sven-Erik som är född 1944 och har titeln VD, Bryggman, Sven-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryggman, Britta Kathrina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .