Norberg & Co i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Norberg & Co i Piteå Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Norberg & Co i Piteå Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norberg & Co i Piteå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Norberg & Co i Piteå Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Norberg & Co i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 64, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-91840.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Norberg & Co i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Norberg & Co i Piteå Aktiebolag har idag 556511-6984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Norberg & Co i Piteå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av presentartiklar, glas och porslin samt därmed förenlig verksamhet.

I Norberg & Co i Piteå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norberg, Karl-Erik som är född 1941 och har titeln VD, Norberg, Karl-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Annica Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Barbro Eva Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Lars Stefan Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .