Helikopter Reklambyrå AB

Norrbottens län

Information

Helikopter Reklambyrå AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Helikopter Reklambyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Långström, Mats Roland som är född 1971 och har titeln VD, Långström, Mats Roland som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan-Erik Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilén, Nils Daniel som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Helikopter Reklambyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Helikopter Reklambyrå AB på telefon 0911-221060.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Helikopter Reklambyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Helikopter Reklambyrå AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Helikopter Reklambyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Helikopter Reklambyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helikopter Reklambyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Helikopter Reklambyrå AB har 556510-3776 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.