Sandlunds Musik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom musikbranschen samt försäljning av musikinstrument och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandlunds Musik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Sandlunds Musik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1995-02-13 så skapades Sandlunds Musik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sandlunds Musik Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Sandlunds Musik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556509-5758 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Sandlunds Musik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Sandlunds Musik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-209165 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sandlund, Sven-Erik -Sandlund, Ulla-Britt Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandlunds Musik Aktiebolag är Sandlund, Sven-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Ulla-Britt Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .