Fyrkantens Ekonomiservice AB

Norrbottens län

Information

Fyrkantens Ekonomiservice AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Fyrkantens Ekonomiservice AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fyrkantens Ekonomiservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fyrkantens Ekonomiservice AB har haft sedan 1996-01-01. Fyrkantens Ekonomiservice AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fyrkantens Ekonomiservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björnbärsv. 107, 904 35, Umeå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-37024.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fyrkantens Ekonomiservice AB Privat, ej börsnoterat.

Fyrkantens Ekonomiservice AB har idag 556509-4116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Fyrkantens Ekonomiservice AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och förmedling av företagsöverlåtelser och därmed förenlig verksamhet.

I Fyrkantens Ekonomiservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Nils Åke som är född 1940 och har titeln Likvidator, Gustafsson, Rolf Birger Evald som är född 1945 och har titeln Revisor, Engstroem & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .