Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark

Norrbottens län

Information

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1995-02-01 så skapades Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark och bolaget är har F-skattsedel Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark har haft det sedan 1995-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-20

556508-9991 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark så går det att nå dem via telefon på 0911-246140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lustig, Lars Stefan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsaktiebolaget Piteå Chark är Lustig, Lars Stefan som är född 1951 och har titeln VD, Lustig, Lars Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hurtig, Lars Gustav som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Karl Göte som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Stig Anders som är född 1948 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .