Kusttrafik i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556505-9770 är organisationsnummer för bolaget Kusttrafik i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kusttrafik i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Kusttrafik i Piteå AB finns i.

Kusttrafik i Piteå AB har varit registrerat sedan 1995-03-06 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kusttrafik i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kusttrafik i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kusttrafik i Piteå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kusttrafik i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-16897 eller genom brev på följande adress:
Prylv. 7, 943 36, Öjebyn

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kusttrafik i Piteå AB och det är Åström, Hans Eric Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Anne Rose-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor