Brainovatrade AB

Norrbottens län

Information

Brainovatrade AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Brainovatrade AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Ulf Brage som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjällström Nilsson, Jenni Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Scherdin, Ulf Einar Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brainovatrade AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brainovatrade AB på telefon .

Bolaget skall bedriva innovering, produktion och försäljning av odontologiska, medicinska och farmakologiska produkter samt produktion av turist- och sällskapsresor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brainovatrade AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brainovatrade AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brainovatrade AB innehar ej F-skattsedel och Brainovatrade AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brainovatrade AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brainovatrade AB har 556504-8831 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.