NordVitamin AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och NordVitamin AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NordVitamin AB är ett av dem. Statusen för NordVitamin AB är att Bolaget är aktivt.

NordVitamin AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NordVitamin AB ska trivas.

NordVitamin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av medicinska hjälpmedel med exempelvis Dosett med Timer, Symptom-Schema integrerat med databas systemprofilerad parkinsonsbehandling, försäljning av natur- produkter och videoproduktioner, utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NordVitamin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är NordVitamin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med NordVitamin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-21015.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Borgman, Karin Agneta -Borgman, Per Erik Anders.

De som är på något sätt har med NordVitamin AB är Borgman, Per Erik Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Bengt Ove Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgman, Karin Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

NordVitamin AB har 556499-3680 som sitt organisationsnummer.