Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-19. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag ska trivas.

Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-65676.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag är Olsson, Fritz Ivan som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lilly Ingegärd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Öjebyschakt I. Olsson Aktiebolag har 556498-8441 som sitt organisationsnummer.