Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1994-10-24. Men sedan 1994-01-01 så har Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Småstaden, 941 32, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-16747.

Piteå arbetar för att verksamheter som Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva sportartikelförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Peter Assar -Marklund, Erling Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Peter Assar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Erling Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson Hansson, Ulla Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Lena Karina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sportspecialisten i Piteå Aktiebolag är 556497-4466.