Molly M Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Molly M Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Molly M Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Molly M Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556493-0633.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-14840 alternativt besöka eller skicka post till Molly M Aktiebolag på följande adress Furunäsv. 107, 941 52, Piteå.

Molly M Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Molly M Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Backeström, Maud Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka produktion och konsultation inom nöjes- branschen samt uthyrning av ljudutrustning. Dessutom skall bolaget idka försäljning av musikprodukter, elprodukter, kläder, verktyg och livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.