West Production i Piteå AB

Norrbottens län

Information

West Production i Piteå AB är ett företag som finns i Piteå. I West Production i Piteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ölund, Bengt Jan som är född 1960 och har titeln VD, Ölund, Bengt Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Mats Göte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Helen Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med West Production i Piteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå West Production i Piteå AB på telefon 0911-14600.

Bolaget skall bedriva nöjes- och fritidsarrangemang, konferenser, agenturverksamhet, handel och tillverkning av datautrustning, tekniska konsultationer, utveckla datorsystem och därmed förenlig verksamhet.

Idag är West Production i Piteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

West Production i Piteå AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

West Production i Piteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och West Production i Piteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för West Production i Piteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ölund, Bengt Jan

West Production i Piteå AB har 556489-4524 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.