Wedometrics AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva undervisning, konsultationer inom till- verkande företag såsom pappersindustrin, idka handel med tekniska produkter såsom mätgivare och datamjukvara, äga och förvalta aktier och andra värdepapper, idka handel med lös egendom med anknytning till golfspel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wedometrics AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Wedometrics AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1994-06-10 så skapades Wedometrics AB och verksamheten är har F-skattsedel Wedometrics AB har haft det sedan 2001-09-03.

Wedometrics AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556488-8856 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Wedometrics AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Wedometrics AB så går det att nå dem via telefon på 076-1038486 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wedometrics AB är Wallbäcks, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallbäcks, Kristina Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .