Accra Teknik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Accra Teknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Accra Teknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1994-03-16 så skapades Accra Teknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Accra Teknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Accra Teknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556482-9256 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Accra Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Accra Teknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-226200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Accra Teknik Aktiebolag är Raschke Jr, Robert Calvin som är född 1967 och har titeln Extern VD, Schoof, Ulrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Reh, Hartmut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wolf, Sven Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bogren, Anna Camilla som är född 1970 och har titeln Delgivningsbar person, Öystilä, Hans Göran som är född 1962 och har titeln RevisorWiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .