Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556481-9919 är organisationsnummer för verksamheten Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag finns i.

Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-02 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-14767 eller genom brev på följande adress:
Uddmansg. 6 B, 941 32, Piteå

Bolagets verksamhet är att bedriva tandläkarverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Margareta Andersson Aktiebolag och det är Andersson, Anna Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt-Åke Harry som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,