Piteå Verktygs AB

Norrbottens län

Information

556477-4320 är organisationsnummer för bolaget Piteå Verktygs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piteå Verktygs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Piteå Verktygs AB finns i.

Piteå Verktygs AB har varit registrerat sedan 1993-11-19 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piteå Verktygs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Piteå Verktygs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Piteå Verktygs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Piteå Verktygs AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-92003 eller genom brev på följande adress:
Yrkesv. 23, 944 72, Piteå

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad med inriktning på svarvning och metallbearbetning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Piteå Verktygs AB och det är Mikaelsson, Jan Evert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Valborg Ann-Mari som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,