Rexonic Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja plastprodukter inom skylt- och reklam- och hushållsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rexonic Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Rexonic Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1993-10-27 så skapades Rexonic Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556475-3928 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Rexonic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Rexonic Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-92225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rexonic Aktiebolag är Sundlöf, Kalevi Johannes som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundlöf, Inger Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .